[26.12.2017]
NOFO i Hjørring ophører! Det har ikke været muligt at opnå et tilfredsstillende niveau i mængde mad indsamlet og antal modtagere. Det er ikke bæredygtigt hverken miljømæssig eller økonomisk og derfor trækker NOFO sig fra Hjørring.
[29.10.2017]
Vi har længe arbejdet på at starte en lokal NOFO gruppe i Hjørring. Nu sker det! Imorgen mandag den 30.10 har NOFO sin første varetur i Hjørring. Maden bliver indsamlet lokalt i Hjørring og uddelt senere samme dag fra Blå Kors lokaler tæt på Hjørring midtby. Se mere på facebook
Det bliver en varetur om ugen, om mandagen. Håbet er at udvide til flere dage om ugen, hvis forsøget kører tilfredsstillende.
Hvis vi havde midler og frivillige nok, kunne vi starte andre lokale grupper. Der er helt sikkert behov: både fordi der er meget mad, der fortsat bliver smidt ud unødigt, og fordi der er mennesker, der har brug for denne mad, men ikke har råd til den!
Vi har en start-op pakke: metoderne, redskaberne og regelsæt, der gør det muligt at starte en lokal NOFO gruppe på kort tid.
Vi mangler dedikerede frivillige, der brænder for sagen og er villige til at bruge deres tid og kræfter for at sikre at en eventuel NOFO lokal gruppe samles og lever op til vores kvalitets krav, og sikrer at vores regelsæt overholdes. Vi mangler også midler til at kunne starte en lokal gruppe.
[26.08.2017]
I det første halve år af 2017 har vi fået en stor donation øremærket til etablering af køle- og fryserum. Vores regnskab viser, at hvis vi tager den donation ud af ligningen har vi brugt 1 krone per hver kg mad vi har samlet.
Regnskabet blev lagt på siden her sidste uge under menu punktet: “bestyrelse”
Lidt mere statistik:
Vi har samlet lidt over 167 tons mad til dato i år.
I gennemsnit, 4.9 tons per uge.
112 tons er blev delt ud direkte til udsatte borgere fra vores lager.
30% af den samlede mad er grøntsager; 16% frugt; 16% mejerivarer og 12% brød.
I alt har vi leveret mad til næsten 5300 husstande (mange af dem flere gange, da man er velkommen 1 gang om ugen)
Vi har leveret mad til 40 modtagere ud over at dele ud fra lageret: asylcentre, velgørenheds organisationer og foreninger, og enkelte arrangementer relateret til bæredygtighed.
Den gennemsnitlige antal aktive frivillige per uge er 5. Den gennemsnitlige antal frivillige aktive per dag er under 3. Der er kun een person, der har været aktiv hver dag: Bente.
[06.08.2017]
Den forrige rekord blev slået allerede i starten af Juli i forbindelse med DGI stævnen. I uge 26 samlede vi i alt 14.7 tons!
Som statistikken nedenfor viser har vi samlet væsentligt mere mad hen over sommeren (det meste af Juli og starten af August) end på noget andet tidspunkt i år. Samtidig er den tid, hvor der har været færrest frivillige aktive. Det er ikke holdbart!
Vi har AKUT brug for frivillige, der kan være med til at hente mad.
[03.06.2017]
Årets rekord: i uge 22 samlede og fordelte vi 7.1 tons mad!
Maden blev fordelt til 131 familier, 2 asylcentre og 6 organisationer.
[31.05.2017]
OBS: Fra og med imorgen torsdag den 1. Juni åbner vi for udseling til private alle hverdage fra kl 16:00 til 17:00.
Klaus er nomineret til fællesskabsprisen :-). Du kan læse om ham i weelendens udgave af Nordjyske.
Skynd dig at stemme på ham på faellesskabsprisen.dk/nominerede-2/
[23.04.2017]
Superfrivillig Klaus er nomineret til fælleskabsprisen :-). Hvis du, ligesom os, mener at han fortjener det, skynd dig at stemme på ham her: www. faellesskabsprisen.dk
[25.03.2017]
Vi har afholdt generalforsamling, hvor regnskabet for 2016 er blevet godkendt. Du kan læse det her.
Referatet fra generalforsamling findes her.
Indkaldelse til den extra ordinære generalforsamling findes her.
[21.03.2017]
Du kan se afsnittet om Nordjysk Fødevareoverskud på tv2 nord her.
[19.03.2017]
På tirsdag den 21.03 kl 19:30 er der premiere på et afsnit af “de frivillige” om Norsjysk Fødevareoverskud :-). Det kan ses på tv2 og på Salto, eller på nettet: http://www.tv2nord.dk/tv
[26.02.2017]
Kære medlemmer, nye som gamle.
I indkaldes hermed til generalforsamling i Nordjysk Fødevareoverskud. Se venligst dokumenterne: indkaldelse til generalforsamling og forslag til vedtægtsændringer.
Tiden er kommet til at forny medlemsskabet.
Alle modtagere af overskudsmad bedes indbetale kr. 200 gældende for 2017. Nye modtagere, der allerede har betalt i 2017 skal selvfølgelig ikke betale igen. Modtagere med flere afdelinger må meget gerne indbetale kontingent kr. 200 pr. afdeling.
Alle individuelle medlemmer, der har betalt kontingent efter den 1. oktober 2016 behøver ikke at forny medlemskabet før generalforsamlingen i 2018.
Vi håber, at I alle har lyst til at fortsætte som medlemmer af Nordjysk Fødevareoverskud. Vi har brug for medlemmer, der vil støtte os i det daglige arbejde med at hente overskudsmad til sociale organisationer og til udsatte borgere i Nordjylland.
Kontingent for 2017 indbetales til konto i Spar Nord Bank: regnr. 9236 kontonr. 4584104843, husk at angive navn eller organisation.
Følg med i vores arbejde på no-fo.dk eller på Facebook: nordjysk fødevareoverskud.
Vi ser frem til en generalforsamling, hvor der også bliver tid til at gense lageret og nyde en perlende pæredrik fra overskudslageret :-).
Mange venlige hilsener
på vegne af bestyrelsen
Bente Schjødt, kontaktperson
Troensevej 19H, 9220 Aalborg Øst
no-fo.dk, info@no-fo.dk, mobil: 24 80 62 15
[21.02.2017]
Vi er valgt som kandidater til Aabs håndsrækning 😀.
Skynd dig at stemme på os her så vi kan få økonomisk hjælp til at fortsætte vores arbejde mod madspild og til fordeæing af overskudsmad.
Tak for støtten!
[31.12.2016]
Godt nytår til alle!
For dem, der interesserer sig for tal her er lidt fakta om vores virke i 2016:
*Vi har modaget overskudsmad fra 30 forskellige leverandører i løbet af året
*Vi har leveret mad til 75 forskellige organisationer og arrangementer, samt delt mad ud til udsatte borgere 4 dage om ugen.
*I alt har vi samlet lidt under 235 tons(234.6). Til sammenligning samlede vi 49.9 tons i hele 2015. En fremgang på omkring 470%!
*Af dem, 113 tons er blevet delt ud til udsatte borgere, 56 tons er blevet leveret til diverse asylcentre i Nordjylland og resten er gået til organisationer og arrangementer.
*Vi har samlet i gennemsnit 4692 kg per uge; Juni var den måned, hvor vi samlede allermest mad (26.8 tons) og mandagen er den ugedag, hvor vi samler mest i gennemsnit: 1.3 tons.
*Vi samler især grøntsager (90.6 tons), frugt (43.1 tons), mejerivarer (40.1 tons) og brød (29.9 tons).
[26.12.2016]
Husk at der er lukket idag. Vi åbner igen imorgen den 27.12 😊
[18.12.2016]
Sidste uge var en usædvanlig uge: for første gang siden NOFO blev stiftet har vi haft lukket. Læsset hænger på for få mennesker, og en uheldige kombination af fravær og (især) sygdom gjorde at vi ikke samlede mad ind tirsdag og onsdag. Uden mad, ingen uddeling :-(.
Det understreger behøvet for flere stabile frivillige, især til vareturen om morgenen/formiddagen.
Alligevel lykkedes det at samle knap 3 tons.
[10.12.2016]
Med de knap 4 tons samlede i u48 har vi nu samlet og fordelt næsten 222 tons mad til dato i år!!!
[20.11.2016]
Sidste lørdag var vi repræsenteret ved fødevaremessen på Nordkraft. Målet var at erhverve nye medlemmer. Desværre er der ingen, der har meldt sig som medlem efter begivenheden :-(.
Takket være Kafe Fair og Botilbud Lindholm, fik vi dog udbredt kendskabet til vores organisation og vores virke :-).
Nedenfor er lidt information om hvad vi har opnået i løbet af iår indtil videre, sammenlignet med sidste år. Grafikken viser hvor meget mad vi samlede i 2015 sammenlignet med i år til dato: sidste år, knap 50 tons; i år over 210 tons indtil videre.
Vi udleverer mad til sociale organisationer, flytningecentre og udsatte borgere. Fra vores lager på Troensevej 19H, i Aalborg Øst leverer vi mad direkte til udsatte borgere hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Til dato har vi udleveret over 82 tons mad til private derfra, fordelt som vist i grafikken nedenfor:
Vi kan indsamle og udlevere mere mad med lidt hjælp. Du kan hjælpe ved at blive medlem og/eller frivillig. Det kan du gøre her.
[30.10.2016]
Vi har haft besøg af Fødevarekontrollen. Resultatet blev en glad smiley .
Samme aften havde vi informationsmøde og fællesspisning. Vi var 20 frivillige, der nød godt af maden fra Kaffé Fair. Fem nye frivillige mødte op. Det lover godt for fremtiden .
En gruppe studerende fra AAU har været på feltarbejde og samlet materiale til deres projekt om madspild. De studerer tekno-antropologi. Vi ser frem til den afsluttende projektopgave med gode ideer til at sikre bæredygtighed og social ansvarlighed gennem distribution af overskudsmad.
[16.10.2016]
Sket i ugen: vi har passeret de 190 tons indsamlet mad 🙂
I år til dato har vi uddelt 88 af de 190 tons direkte til private modtagere!
[02.10.2016]
Sket i ugen: vi har passeret 180 tons!
Til dato har vi indsamlet og fordelt over 180 tons mad i år.
Vi har deltaget i de frivilliges uge i Aalborg, hvor Bente blev hædret for sin indsats. Og det er velfortjent!
Vi har afholdt vores månedlig frivilligmøde og fællesspisning med mad fra Kaffe Fair:
Første frivilligmøde med fem entusiastiske nye frivillige. Herefter havde vi den månedlige fællesspisning for frivillige, der fremover bliver på Troensevej 19H. Det var rigtig hyggeligt. Tak til Kaffé Fair for dejlig mad. Brød og dessert havde vi selv 🙂.
[25.09.2016]
I sidste uge fik vi tildelt bæredygtigheds prisen ved Aalborg Bæredygtighedsfestival. Tak til Aalborg Bæredygtighedsfestival!
På fredag den 30.09.2016 er der Frivillig Fredag i Aalborg. Bente Schjødt er indstillet til prisen som “årets frivillig” 🙂
[11.09.2016]
Vi har fået en ny samarbejdspartner: Kvickly Xtra i Aalborg Vestby som ny leverandør :-). Se hjemmesiden under “Samarbejdspartnere“.
[04.09.2016]
Det har været en travl uge. Vi har uddelt varer fra lageret mandag til torsdag – vi har indsamlet madpakker ved DHL-stafetten – vi har bidraget til “Aalborg møder Verden” og vi har fået fordelt indholdet af madpakkerne til sociale organisationer i Aalborg, til asylcentre og til beboerne på Park. I tal indsamlede vi 5.602 kilo overskudsmad. Heraf er 500 kilo madpakker og 736 kilo er juice fra Rynkeby, også overskud fra DHL-stafetten. For de særligt interesserede kan oplyses, at vi indsamlede i stk/poser/pakker
Rugbrød 396
Knækbrød 283
Laksesalat 413
Spegepølse 372
Kyllingepålæg 362
Ost 259
Kanelgiffler 157
Nødder 62
Chokolade kg 1,983
På billedet til venstre ses Klaus, Katarina og Thomas fra mandagsturen. De to næste billeder er lørdag formiddag på lageret, hvor oprydningen efter madpakkeindsamlingen er i gang. Fotografen var den eneste på arbejde 🙂.
[27.08.2016]
Som du kan læse nedenfor, er vi blevet nødsaget til at opsige samarbejdet med tre butikker. Det skyldes at vi ikke har frivillige nok til at hente mad :-(. Det er ikke alle, der egner sig til arbejdet med at hente mad. Det kræver at man:
- Er fysisk i stand til at løfte tunge kasser i løbet af en varetur (ca 5 timer uden pauser)
- Kan arbejde effektivt med at sortere madvarerne ved modtagelse
- Kan registrere de madvarer, der modtages i vores registrerings app, efter en indlæringsperiode
- Kan kommunikere med de andre på mad-afhæntnings holdet (altså kan tale flydende dansk og/eller engelsk som minimum)
- Kan sammarbejde med resten af holdet, også under (tids)press.
- Det er en fordel, hvis man har kørekort
- Og er villig til at gøre alt dette på frivillig basis; dvs., uden betaling
Er det noget for dig, kan du melde dig ind her, hvor du kan vælge om du vil være frivillig, medlem eller både frivillig og medlem :-).
Med et voksende antal udsatte borgere, der kommer for at hente mad fra vores lager, er det nødvendigt at kunne hente som minimum den mængde mad, vi henter p.t.
Hvis ikke vi kan hente maden, kan vi ikke dele af den!
[27.08.2016]
Vi har været nødt til at opsige samarbejdet med de tre Rema1000 butikker. Arbejdet med at hente varer ligger på meget få hænder og rygge, derfor har det været nødvendigt at reducere antallet af leverandører.
I sidste uge samlede vi 4400 kilo overskudsmad, der undgik at gå direkte til forbrænding.
Vi udvider åbningstiden, så det også bliver muligt at hente overskudsmad om mandagen kl. 16.30 – 17.30. Første gang på mandag, den 29. august 2016. Stadig samme regel: et besøg pr. uge pr. husstand og en 20’er til kassen. Husk poser, gerne genanvendelige, til maden.
[27.08.2016]
Vi starter uddeling af mad fra vores lager om mandagen!
[10.07.2016]
Uge 27 gav en travl mandag, en hektisk tirsdag med TV2 Nord og stille dage resten af ugen. Vi hentede 5814 kilo overskudsmad. En del af det kom tilbage som kage, bagt med rismel og kagecreme rørt til dejligt guf til kagen. Tak, Charlotte 🙂.
[10.07.2016]
Kaffe Fair modtog varer fra NOFO til Pride. Her er hvad de skrev på Facebook 🙂
Det må siges at være en bæredygtig kæde – Nordjysk Fødevareoverskud NOFO forsyner Kaffé Fair med gode råvarer til Aalborg Pride 2016, og dét kommer der lækre retter ud af! Overskuddet går til Priden og ringen er sluttet.
[03.07.2016]
Tal fra FN: http://www.fao.org/3/a-i4830e.pdf viser, at 4,9% af den voksne befolkning i Danmark har vanskeligt ved at skaffe deres næste måltid!
Dette dokument fra “The Food Foundation” i Storbritannien viser det grafisk: http://foodfoundation.org.uk/wp-content/uploads/2016/05/FoodInsecurityBriefing-May-2016-FINAL.pdf
Dokumentet er en analyse af FN’s tal lavet for UK, som sammenligner forholdene i de forskellige lande i EU.
Tallene er samlet og analyseret FØR de nylige ændringer vedrørende integrations ydelse trådte i kræft. Tallene vil sikkert vokse.
[03.07.2016]
Vi skal samle overskudsmad fra Nibe Festival :-)!
[03.07.2016]
Uge 26 passeret. Halvdelen af året er gået og vi har samlet over 120 tons overskudsmad til dato i år. Mængden af mad vokser, men antallet af frivillige, der kan samle den vokser ikke i samme tempo! Det er et problem, især med det stigende behov for overskudsmad, som artiklen fra JP viser. Har du lyst, tid og kræfter til at hjælpe, kan du melde dig her:
Her kan du melde dig som medlem og betale kontingent, og/eller melde dig som frivillig. Som frivillig er det vigtigt at du kan kommunikere på dansk, da samarbejde med de andre frivillige er nødvendigt. Du skal også kunne holde til fysisk aktivitet: vi løfter over et ton mad om dagen og tit er der tidspres for at kunne nå både at samle mad ind og uddele den.
[03.07.2016]
OBS! OBS! OBS!
Tirsdag d. 5/7 besøger TV2Nord Nordjysk Fødevareoverskud. De er i gang med optagelserne til en ny programserie, der skal hedde “De frivillige” og som skal sendes til foråret på Salto. Serien handler om nogle af de personer, der bruger kræfter på frivilligt arbejde her i Nordjylland og hvad det betyder for vores samfund.
Det betyder også, at der vil være et kamerahold til stede under maduddelingen denne dag. 🎥
TV2Nord vil meget gerne tale med 2-3 personer, der er modtagere af overskudsmad for at høre hvilken forskel maden gør for dig/din familie. Hos Nordjysk Fødevareoverskud håber vi, du har lyst til at fortælle dette til andre, så har du mod på at være med, så skriv meget gerne til zihv@tv2nord.dk.
Vi ses 😄
Andreas er frivillig – vi får brug for flere frivillige!
Mange familier får netop fra i dag frataget kontanthjælp og disse familier får sikkert brug for overskudsmad…
Ønsker du at give en hjælpende hånd, så send os en besked.
Regeringens nye integrationsydelse betyder, at antallet af fattige børn fordobles.
[19.06.2016]
Ugens opdatering: vi har modtaget 6.700 kilo overskudsmad i uge 24. Mere end 1 ton rismel er afleveret til lageret. Det har heldigvis en dato, der ligger et halvt år frem i tiden. Halvdelen er allerede ude i det ganske Nordjylland. En modtager har været så venlig at sende et billede af en lækker ret, rent overskud 🙂.
[10.04.2016]
Vi holder frivilligmøde lørdag, den 23. april kl. 13
på Troensevej 19H, 9220 Aalborg Øst.
Denne invitation gælder alle, der har lyst til at bidrage med ideer til vores fremtidige udvikling.
Vi har fået donationer og har vundet Nordjyske Mediers initiativpris. Vi har derfor penge på kontoen, men ikke nok til at sikre kølefaciliteter og kølebil.
Vi skal diskutere, hvordan vi får flere medlemmer, der gerne betaler 200 kroner om året.
Vi skal have flere frivillige, en kølebil, et kølelager og flere fonde, der vil bidrage til driften, hvordan?
Vi starter med at gøre forårsrent – ikke noget stort – vi skal blot have gjort det pænt udenfor og have gjort lidt rent indenfor.
Der bliver eftermiddagsmad med, hvad vi henter om formiddagen.
Vel mødt alle aktive og kommende aktive :-).
[02.04.2016]
Vores statistik viser at vi har indsamlet og fordelt så meget mad fra 01.01.2016 til og med 31.03.2016 som i hele 2015. I 2015 samlede vi 49,9 tons; i 2016, frem til 31.03 49,1 tons.
Tallene viser tydeligt, at:
– Der er MEGET mad der bliver produceret blot for at blive smidt ud
– Vi har brug for hjælp: der er brug for flere frivillige til at fastholde aktivitetsniveauet, og der er brug for modtagere af al den fine mad, der ellers vil blive destrueret!
[08.03.2016]
Der er reception fra vores lokaler på Troensevej 19H på fredag den 18.03, fra kl 14:00.
Borgmester Thomas Kastrup-Larsen har sagt ja til at klippe snoren.
Jesper Nøddelund, Koge & Kone, fra Kvarterets Café serverer mad, lavet af vores indsamlede overskudsmad
Klaus Abildgaard fra Kofoeds Skole siger et par ord om det at være modtager af overskudsmad.
Vi håber at se rigtig mange mennesker til en hyggelig eftermiddag.
[08.03.2016]
Vi er blevet indstillet til initiativ pris! Vi er blandt de tre finalister. Vinderen offentliggøres tirsdag den 15.03.
http://nordjyske.dk/nyheder/hvem-skal-have-den-nordjyske-initiativpris-2016-/4d259605-8a23-4302-9db0-8160760b24df/112/1513
[19.01.2016]
Nyt lager overtaget pr. 15/1 2016.
Se her en kort kommentar fra Bente Schjødt om, hvad det betyder for Nordjysk Fødevareoverskud.
[12.10.2015]
Udsendelse på TV2 Nord om NOFO kan ses her.
[06.10.2015]
Artikel om NOFO i Kristeligt Dagblad idag :-). Du kan læse den her.
[04.10.2015]
NOFO fylder 1 år 🙂
Vi er deltager i “The Nordic Workshop on Food Redistribution” i Gøteborg den 4. November.
Den 14-15 November deltager vi i konferencen “Economy, People & Planet 2015” organiseret af Omstilling nu. Det sker i København
[20.09.2015]
Jeppe Jensen Schjødt fra MakeSense har lavet denne video med Max Kristensen fra SuperBrugsen i Vejgaard. Du kan se den på Facebook ved at klikke her.
[20.09.2015]
Uge 38 blev en begivenhedsrig uge. Vi var ikke en officiel del af bæredygtighedsfestivalen i Aalborg, men fik alligevel sat bæredygtige fodaftryk ved at levere overskudsmad til UngEnergi og Foreningen Mød Verden. Vi var også en del af Grøn Dag i Vodskov, hvor Jesper fra Koge og Kone lavede overlækker mad af overskudsmad. Vi fik god reklame og gæsterne fik en god smagoplevelse. Vi var med i Hobro og Aalborg, da Omstilling.nu inviterede til diskussion af vores fremtidige tallerken. Endelig leverer vi overskudsmad til Food for Friends, der i skrivende stund har inviteret til landsindsamling i cafeen på Lindholm Høje. Alt i alt fik vi indsamlet 1.929 kg overskudsmad. De Glade Gartnere fra Grøntorvet er kommet med som leverandører. Det er vi rigtig glade for smile-humørikon. Billeder fra mandag med Jeppe og butikschef Max Kristensen Super Brugsen i Vejgaard. Frivillig Morten og Niels med onsdagsmad til de frivillige i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Reberbansgade, Fredagstur med en fyldt bil.
[29.08.2015]
Vi deltager i to arrangementer, hvor Omstilling nu har inviteret os til at fortælle om vores arbejde: i Hobro og i Aalborg.
[28.08.2015]
DR P4 kom på besøg onsdag den 26. August, da vi leverede mad på C.W. Obels Plads. På linket nedenfor kan du høre indslaget.
http://www.dr.dk/radio/ondemand/p4nord/p4-morgen-2015-08-27-06-05-7#!/
Spol frem til 1:10 under afspilning, og indslaget kommer umiddelbart efter.
[16.08.2015]
Vi har ansøgt Spar Nord Fonden om hjælp til etablering af et lager og en kølebil. Billedet illustrerer ganske godt behovet :-).
Vi har fået en god aftale med bagermester Knud Holm i Taars. Han leverer overskudsbrød til to asylcentre, Foldbjergcentret og Møllegården i Vrå. Brødet er prima kvalitet. På billedet ses boller, der ved en landsdækkende konkurrence har fået bronzemedalje.
Vi er oppe på at hente ca. 1 ton overskudsmad hver uge og vi har faste uddelinger hver mandag kl. 12.30 ved De Skæve Huse i Svenstrup og hver onsdag kl. 18.30 på C.W. Obels Plads 20 i samarbejde med Frirummet.
Vi har indledt samarbejde med Red Barnet i Hjørring, hvor vi hver fredag leverer overskudsmad til tre udsatte familier. Vi arbejder på at etablere fast uddeling i Hjørring, men mangler leverandører.
Status er, at vi har mange modtagere af overskudsmad og arbejder på at finde flere leverandører, så vi kan opretholde et varieret udbud af frugt og grøntsager. Vi har altid meget dejligt brød, både flute, boller, store brød og wienerbrød.
[18.07.2015]
Gruppen af frivillige vokser. Efter opslag på frivillig job har vi fået mange henvendelser og det er populært at komme med på varetur. Målsætningen er at få fire faste frivillige til vareturene mandag og onsdag. De to sidste pladser bliver reserveret elever fra Kofoeds Skole. Der oprettes en liste med frivillige, der gerne vil stå som afløsere på vareturene. Vi modtager gerne henvendelse fra frivillige, der vil med i arbejdet og som har mulighed for at stille bil til rådighed, når varer skal transporteres til f.eks. flygtningecentrene syd for Hjørring.
[15.07.2015]
Vi har fået et gennembrud i dag. To flygtningecentre har fået besøg og de blev glade for overskudsmaden. Vi har uddelt 850 kilo i denne uge, alene 700 kilo i dag, onsdag. Der kom flere mennesker til onsdagsuddeling og de fik i alt 80 kilo brød, frugt og grøntsager med hjem. Fremover får vi ingen problemer med at afsætte store mængder. Flygtningecentrene kan bruge alt, hvad vi kan levere. Billederne er fra Gunderuplund, lånt fra Facebook gruppen Venligboerne – Gunderuplund.
[11.07.2015]
Nordjysk Fødevareoverskud er registreret hos Fødevarestyrelsen. Se beviset her.
[27.06.2015]
Vi har i dag modtaget den glade nyhed at Aalborg Kommunes Sundheds- og Kulturudvalg har bevilget kr 10.000 til vores frivillige arbejde :-).
Pengene udbetales efter sommerferien og vil primært blive brugt til leje af varebil.
[20.06.2015]
Vi har fået tre nye leverandører: Othello bageren i Aalborg, Super Brugsen i Vejgård og Super Brugsen Færø plads i Aalborg.
Vi har fået en ny varetur om mandagen og har dermed fået mulighed for at nå ud til flere modtagere.
Disse billeder er fra vareturen i mandags.